Close

Δικαστικοί Επιμελητές

Οργανώστε τις επιδόσεις, τους πίνακες, τις αναφορές και την τιμολόγηση των πελατών σας με την εφαρμογή ηλεκτρονικής διαχείρισης Cloudmate Trustee.

Δυνατότητες

 • Καταχώρηση επιδόσεων, κατασχέσεων, εκτελέσεων και οποιουδήποτε άλλου δικογράφου. Αυτόματη δημιουργία πίνακα κατάσχεσης/εκτέλεσης και εκτύπωση σε μορφή pdf με 1 κλικ.
 • Καταχώρηση συνεργατών και δημιουργία αρχείου επαφών, μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει άμεση αναζήτηση και τιμολόγηση.
 • Δημιουργία και εκτύπωση παραστατικών με συσχέτιση εγγράφων ή αυτόνομα, σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ηλεκτρονικής τιμολόγησης myDATA της ΑΑΔΕ. Η έκδοση παραστατικών (αποδείξεων, τιμολογίων, πιστωτικών τιμολογίων για Ελλάδα ή Ευρωπαϊκή Ένωση/Τρίτες Χώρες) γίνεται με ελάχιστα κλικ και τα παραστατικά διαβιβάζονται πανεύκολα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Υπάρχει δυνατότητα εισόδου του λογιστή σας ως χρήστη της εφαρμογής με πρόσβαση μόνο στον συγκεκριμένο πίνακα για εκτύπωση των παραστατικών ή εξαγωγή τους σε μορφή PDF ή Excel. Υποστηρίζεται επίσης και η δημιουργία διαβιβαστικού με τις τιμολογηθείσες επιδόσεις.
 • Δημιουργία και υπολογισμός ατομικών και συγκεντρωτικών πινάκων εξόδων και δικαιωμάτων εκτελέσεως, σύμφωνα με το Άρθρο 77 του ΚΕΔΕ. Εκτύπωση των πινάκων σε μορφή pdf.
 • Προβολή ειδοποιήσεων μέσω ημερολογίων για να μη χάνετε καμιά σημαντική ημερομηνία για την εργασία σας.
 • Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς χρήσιμο και εξυπηρετεί τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου σας, επειδή η ανάπτυξη του λογισμικού υποστηρίζει εξατομικευμένες παρεμβάσεις και λειτουργίες.

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα; Open or Close

  Η αρχιτεκτονική του προγράμματος είναι web-based, δηλαδή το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή του χρήστη αλλά είναι προσβάσιμο μέσω internet από οποιαδήποτε σταθερή ή κινητή συσκευή (desktop, laptop, tablet, smartphone). Αυτό επίσης μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα και να σας παρέχουμε υποστήριξη και νέες λειτουργίες άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

 • Είναι τα δεδομένα μου ασφαλή; Open or Close

  Η εταιρεία μας παρέχει διαδικτυακή φιλοξενία του λογισμικού σε υπερσύγχρονο datacenter, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας πρόσβασης, επικοινωνίας και τακτικής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup). Η επικοινωνία με το πρόγραμμα γίνεται υπό το πρωτόκολλο https, το οποίο εξασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μετάδοση των δεδομένων.

 • Είναι το πρόγραμμα εύκολο στη χρήση; Open or Close

  Στην Cloudmate πιστεύουμε ότι κάθε ψηφιακό προϊόν εκτός από λειτουργικό πρέπει να είναι και φιλικό προς τον χρήστη. Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή, δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και το γραφικό περιβάλλον σάς οδηγεί με σαφήνεια στην ολοκλήρωση κάθε ενέργειας. Με την παράδοση του προγράμματος, σας παρέχουμε όλη την εκπαίδευση που χρειάζεστε διά ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

 • Μπορεί να γίνει προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες μου; Open or Close

  Το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, υπάρχει δηλαδή δυνατότητα προσθήκης επιπλέον πεδίων στις φόρμες καθώς και ανάπτυξη έξτρα δυνατοτήτων, εφόσον αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τον τρόπο εργασίας σας. Δεν παρέχουμε απλά ένα «κλειδωμένο» προϊόν αλλά έχουμε την τεχνογνωσία να το διαμορφώνουμε βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας!

 • Μπορώ να δω κάποια ενδεικτική υλοποίηση; Open or Close

  Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ενδεικτική υλοποίηση (demo) του προγράμματος και να δείτε τον τρόπο λειτουργίας του σε πραγματικές συνθήκες.

  • Διά ζώσης: Με επίσκεψή μας στον τόπο εργασίας σας.
  • Απομακρυσμένα: Μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης.

  Σε κάθε περίπτωση, σε περίπου 30 λεπτά μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας κατατοπίσουμε πλήρως για τις δυνατότητες των λογισμικών μας, χωρίς καμία υποχρέωσή σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη και μας ενδιαφέρει!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κώστας Στεργίδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΑΠΘ, MSc
Αναλυτής και Προγραμματιστής Διαδικτυακού Λογισμικού

Loading...
Loading...